over ons

Missie en visie Ready2Venture

missie statement

Als ambitieuze ondernemer wilt u grotere stappen zetten. Om op een gezonde manier te groeien en het liefst ook om meer rendement te halen. Die wens herkennen we maar al te goed bij Ready2Venture. Want succes is onze drijfveer.

Wij willen het beste uit mensen en uit ondernemingen halen. Succes is een kwestie van durven om de juiste keuzes te maken. Ready2Venture helpt ondernemers om die juiste keuzes te maken. Daarom noemen onze venturepartners R2V ‘de stimulerende en faciliterende rechterhand’. Bovendien maken al deze gedreven en talentvolle ondernemers gebruik van ons brede en gedegen netwerk.

R2V investeert in ambitie.

Wie wij zijn

Ready2Venture is een investerings- en participatiemaatschappij, gevestigd in de regio Rijnmond. Wij concentreren ons op joint ventures in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf (MKB). R2V heeft een sterke focus op bedrijven die actief zijn in de (af)bouw en projectontwikkeling. Ons portfolio bestaat uit bedrijven in sectoren bouw & toelevering, automatisering & ICT en de industrie.

Als venturepartners hebben we een gezamenlijk doel:
op een gezonde manier groeien

Cees van Heukelen,
oprichter R2V

Professionaliteit en persoonlijke aanpak horen met elkaar in balans te zijn

Merel van der Sluys,
managementassistent

Filosofie van R2V

R2V stimuleert ondernemers om verder te kijken.
Groter te denken, nóg beter te willen zijn.

Succesvol ondernemen vergt gedreven ondernemerschap, creativiteit en passie. Dat begrijpen we bij R2V als geen ander. Een belangrijke voorwaarde is dat professionaliteit en persoonlijke aanpak met elkaar in balans zijn. Die balans ligt besloten in onze filosofie. Wij gaan een persoonlijke samenwerking aan met elk bedrijf waarin we investeren of deelnemen. Op die manier kunnen we op maat bijdragen aan speerpunten als professionalisering, groei, digitalisering, verduurzaming, innovatie. Bij elke venture behoudt het management zijn volledige zelfstandigheid – of het nu gaat om een minderheids- of meerderheidsbelang van R2V.

Onze strategie en werkwijze

Als venturepartners hebben we een gezamenlijk doel: op een gezonde manier groeien. Ready2Venture investeert graag in een samenwerking op de lange termijn. In deze samenwerking krijgt u als ondernemer alle ruimte om te groeien. Wij denken vanuit onze expertise mee over de strategische ontwikkeling van de organisatie. In vijf stappen kijken wij waar optimalisatie mogelijk is. Dat begint vanzelfsprekend met grondige research in uw sector. Vervolgens inventariseren we uw bedrijfsprocessen: van administratie tot planning. Bij welke processen zien we kansen om te optimaliseren? Zodra dit alles in kaart is gebracht, gaan we samen sparren en een plan maken. Op basis van het plan gaan we vervolgens andere keuzes maken. En ten slotte kijken we welke wijzingen er nodig zijn in personeel en management om de gestelde doelen daadwerkelijk te behalen.

maak kennis

Benieuwd wat R2V
voor uw onderneming
kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed gesprek.